1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - майстер ділянки Слобідського району КП «Харківводоканал» Ольга Бондура

Гість рубрики «Особистості» - майстер ділянки Слобідського району КП «Харківводоканал» Ольга Бондура

Гість рубрики «Особистості» - майстер ділянки Слобідського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» Ольга Бондура.

Понад 40 років працює в житлово-комунальному господарстві міста Харкова Ольга Бондура. Починала вона трудитися майстром житлово-експлуатаційної контори №130, що знаходиться в Слобідському районі. Старанно вчилася і радилася з досвідченими колегами, пропонувала свої напрацювання в плані більш ефективного обслуговування та ремонту житлового фонду, а тому користувалася заслуженим авторитетом і повагою в колективі.

За словами Ольги Бондури, запорука успішної роботи будь-якого підрозділу цілком залежить від людей, які в ньому працюють. Тому вона завжди намагалася не тільки вникати в проблеми рядових трудівників, а й допомагати їх вирішувати. Зараз Ольга Бондура - майстер ділянки Слобідського району. В її бригаді трудяться і досвідчені працівники ЖЕКу №130, а тому всі відповідальні завдання своєчасно та якісно виконуються.

Вільний час Ольга Бондура намагається проводити на дачі. Тут також клопоту вистачає, але вона з усім справляється. А ще любить подорожувати, знайомитися з історією та місцевими пам'ятками різних країн.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості

05 лютого 2020, 13:03 Распечатать статью

все новости

Вгору