1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На КП «Харківводоканал» створений єдиний номер «15-33» доступний безкоштовно з усіх мобільних операторів

На КП «Харківводоканал» створений єдиний номер «15-33» доступний безкоштовно з усіх мобільних операторів

Абоненти можуть дзвонити в диспетчерську КП «Харківводоканал» за єдиним коротким номером 15-33 (в межах м. Харкова),  доступним безкоштовно з усіх мобільних операторів і стаціонарних телефонів.

Про це повідомив сьогодні, 20 березня, заступник директора Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Олексій Кучеревський.

«Ми намагаємося йти в ногу з часом і регулярно покращувати якість обслуговування наших абонентів. Тому для зручності жителів міста Харкова був створений єдиний номер аварійно-диспетчерської служби. Для забезпечення такої можливості мобільні оператори отримали відповідні дозволи на використання в Харкові короткого номера - 15-33 (в межах м. Харкова). Ви можете абсолютно безкоштовно зателефонувати на цей номер з телефону будь-якого оператора мобільного або стаціонарного зв'язку. Єдиний номер працює цілодобово і є багатоканальним», - зазначив Олексій Кучеревський.

Як зазначає заступник директора Комплексу «Харківводопостачання», для зручності абонентів і з метою поліпшення якості обслуговування всі розмови будуть записані. «За коротким номером ви можете передати заявку на ремонт внутрішньобудинкових мереж водопостачання та водовідведення, залишити заявку на відсутність води, уточнити стан вашого особового рахунку і вирішити будь-які питання, пов'язані з роботою підприємства. Також, якщо ви побачили пориви на мережах водопостачання або відкритий люк просимо вас телефонувати нам. Дзвінок надходить до загальної диспетчерської, а потім розподіляється за профільними службами підприємства залежно від характеру звернення абонента. Після виконання заявки, абоненту передзвонюють і уточнюють якість й результат виконання звернення», - підсумував Олексій Кучеревський.

Відзначимо, усі номера аварійно-диспетчерської служби КП «Харківводоканал», а саме 712-08-40, 704-14-46, 704-14-47, 704-14-48, працюватимуть до 1 квітня. Абоненти та жителі міста, які подзвонили на ці номери, будуть автоматично переадресовані на 15-33 (в межах м. Харкова). Крім цього під час здійснення дзвінка абоненти будуть також повідомлені про введення єдиного номера аварійно-диспетчерської служби.

20 березня 2019, 14:13 Распечатать статью

все новости

Вгору