1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - начальник ділянки Московського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» Андрій Євдошенко

Гість рубрики «Особистості» - начальник ділянки Московського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» Андрій Євдошенко

Гість рубрики «Особистості» - начальник ділянки Московського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» Андрій Євдошенко.

Уже 25 років працює в житлово-комунальному господарстві міста Харкова Андрій Євдошенко. Свою трудову діяльність в цій сфері він починав на посаді майстра в житлово-експлуатаційному управлінні №116 в Московському районі. До роботи ставився сумлінно, а тому в трудовому колективі користувався заслуженим авторитетом і повагою. Згодом його призначили начальником житлово-комунального управління №117.

Після реформування системи ЖКГ Андрій Євдошенко очолив підрозділ Московського району по обслуговуванню внутрішньобудинкових систем холодного водопостачання. Тут також з ентузіазмом взявся за справу та разом з професійним колективом успішно справлялися з поставленими завданнями. За словами Андрія Євдошенко, траплялися і досить складні аварійні ситуації на внутрішньобудинкових системах. Але завдяки самовіддачі та досвіду працівників ділянки вони вчасно були усунуті і водопостачання будинків відновлювалося.

У вільний час Андрій Євдошенко із задоволенням відправляється в ліс збирати гриби. Від цього захоплення він отримує справжнє задоволення. І, звичайно ж, разом з дружиною Ольгою допомагають синові Дмитру підкорювати нові спортивні вершини. Зараз він багаторазовий чемпіон України та призер чемпіонатів світу та Європи з боротьби самбо.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості

29 січня 2020, 12:42 Распечатать статью

все новости

Вгору