1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - провідний інженер КП «Харківводоканал» Марина Копилова

Гість рубрики «Особистості» - провідний інженер КП «Харківводоканал» Марина Копилова

Гість рубрики «Особистості» - провідний інженер виробничо-технічного відділу Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» Марина Копилова.

Роботу на підприємстві Марина Копилова почала з посади майстра внутрішньобудинкових мереж Московського району. До цього вона працювала метеорологом в Харківському аеропорту, а тому з перших днів старанно опановувала нову спеціальність. І в цьому їй велику допомогу надали керівники районної ремонтно-експлуатаційної дільниці Віталій Федоренко та Олександр Бік.

За словами Марини Копилової, вона досить швидко увійшла в курс справи. Обсяги роботи були значні, адже вона, разом з досвідченими працівниками, обслуговувала близько 350 житлових будинків центральної частини міста. Своєчасно та якісно проводилися ремонти та заміни мереж, а тому і нарікань від мешканців не було.

Зараз Марина Копилова працює провідним інженером виробничо-технічного відділу Комплексу «Харківводовідведення». Тут також робота відповідальна, адже доводиться планувати високоефективну діяльність Комплексу, розробляти і реалізовувати важливі проекти. Вільний час Марина Копилова присвячує родині. Особливу увагу вона приділяє доньці Ірині, з якою зараз старанно готуються до новорічних свят.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості

18 грудня 2019, 15:23 Распечатать статью

все новости

Вгору