1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - методист КП «Харківводоканал» Геннадій Аксьонов

Гість рубрики «Особистості» - методист КП «Харківводоканал» Геннадій Аксьонов

Гість рубрики «Особистості» - методист адміністративно-господарського управління КП «Харківводоканал» Геннадій Аксьонов.

Футбольні успіхи команди КП «Харківводоканал» нерозривно пов'язані з її наставником Геннадієм Аксьоновим, який протягом багатьох років тренує спортсменів підприємства. У 2000 році генеральний директор КП КГ «Харківкомуночиствод» Іван Корінько запросив його попрацювати спортивним інструктором, і відтоді Геннадій Аксьонов докладає всіх зусиль для того, щоб спортсмени гідно захищали честь підприємства.

Не став винятком і нинішній рік. Зокрема, міні-футбольна команда КП «Харківводоканал» стала переможцем традиційної обласної спартакіади серед працівників житлово-комунального господарства. У фінальному поєдинку команда підприємства в непоступливій боротьбі з рахунком 1:0 виграла у команди КП «Шляхрембуд». Також спортсмени КП «Харківводоканал» стали володарями срібних медалей на представницькому ветеранському турнірі, який відбувся в Вовчанську.

За словами Геннадія Аксьонова, велику допомогу в розвитку спорту на підприємстві надають генеральний директор КП «Харківводоканал» Віталій Панов і голова первинної профспілкової організації Наталія Муравйова. Така увага дозволяє спортсменам завжди будувати сміливі плани на майбутнє та націлюватися на нові перемоги.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості

11 грудня 2019, 13:00 Распечатать статью

все новости

Вгору