1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - майстер ділянки КП «Харківводоканал» Анатолій Кравченко

Гість рубрики «Особистості» - майстер ділянки КП «Харківводоканал» Анатолій Кравченко

Гість рубрики «Особистості» - майстер ділянки Московського району управління з обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» Анатолій Кравченко.

Понад 35 років трудиться в житлово-експлуатаційному господарстві Московського району міста Харкова Анатолій Кравченко. Починав він працювати на посаді покрівельника в житлово-експлуатаційній конторі №114. Тут він пройшов шлях від простого працівника до майстра.

Після реорганізації житлово-комунального господарства Анатолій Кравченко перейшов працювати майстром дільниці Московського району внутрішньобудинкових систем холодного водопостачання КП «Харківводоканал». Разом з бригадою ремонтників обслуговували майже 50 багатоповерхових будинків. Вчасно проводили ремонти та заміни внутрішньобудинкових систем, а також велику увагу приділяли профілактичній роботі.

За словами Анатолія Кравченка, в бригаді працюють висококваліфіковані працівники, які мають великий досвід роботи в житлово-експлуатаційному господарстві. У разі необхідності підтримку надає і керівництво підприємства. Все це дозволяє справлятися із завданнями якісно та своєчасно.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості

13 листопада 2019, 12:16 Распечатать статью

все новости

Вгору