1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - автослюсар КП «Харківводоканал» Анатолій Коновалов

Гість рубрики «Особистості» - автослюсар КП «Харківводоканал» Анатолій Коновалов

Гість рубрики «Особистості» - автослюсар по ремонту дорожньо-будівельної техніки та тракторів комплексу спецмашин і механізмів КП «Харківводоканал» Анатолій Коновалов.

Захоплення автосправою в Анатолія Коновалова почалося з дитинства, коли він прийшов займатися в автоклуб Харківського обласного Палацу піонерів. Згодом закінчив Харківський автотранспортний технікум і почав працювати за фахом в автобусному парку №4.

На КП «Харківводоканал» Анатолій Коновалов влаштувався, маючи багатий життєвий і професійний досвід. Тут він з перших днів зарекомендував себе як висококваліфікований працівник, який впорається з найвідповідальнішим завданням.

За словами Анатолія Коновалова, працівники автомайстерні велику увагу приділяють і профілактиці техніки. Це дає хорошу можливість попередити можливу несправність автотранспорту, і не зірвати його виїзд на відповідні роботи.

У вільний час Анатолій Коновалов із задоволенням працює на дачі, займається риболовлею та збирає гриби. А ще намагається якомога більше приділити часу маленькому онукові Артуру.

Полное интервью читайте на сайте в разделе Личности.   

23 жовтня 2019, 12:25 Распечатать статью

все новости

Вгору