1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - головний технолог КП «Харківводоканал» Вікторія Сазонова

Гість рубрики «Особистості» - головний технолог КП «Харківводоканал» Вікторія Сазонова

Гість рубрики «Особистості» - головний технолог служби головних спеціалістів КП «Харківводоканал» Вікторія Сазонова.

Коли Вікторія Сазонова вчилася в Харківській академії міського господарства імені О.М. Бекетова на факультеті «Інженерна екологія міст», то дуже зраділа, коли на навчальну практику її направили на КП «Харківводоканал». Справа в тому, що тут працювали її батьки, а тому про дружний і професійний колектив вона знала не з чуток. Керівник служби артезіанського водопроводу та насосних станцій Віктор Попков ознайомив Вікторію Сазонову зі специфікою роботи підрозділу та планами подальшого розвитку.

За словами Вікторії Сазонової, на підприємстві приділяється велика увага реалізації важливих інноваційних проектів. Зараз за рахунок коштів Міжнародного банку реконструкції та розвитку здійснюється масштабний інвестиційний проект «Удосконалення системи мулового господарства каналізаційних очисних споруд м. Харкова». Одне з головних його завдань - повна реконструкція міських очисних споруд водовідведення №1 і №2.

У сфері водопостачання також ведеться планомірна робота, яка сприяє подальшій модернізації і підвищенню ефективності виробничих процесів. Вікторія Сазонова впевнена в тому, що впровадження важливих проектів у водопостачанні та водовідведенні посприяє подальшому розвитку підприємства.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

16 жовтня 2019, 12:20 Распечатать статью

все новости

Вгору