1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - начальник ділянки КП «Харківводоканал» Іоланта Дика

Гість рубрики «Особистості» - начальник ділянки КП «Харківводоканал» Іоланта Дика

Гість рубрики «Особистості» - начальник ділянки Немишлянського району управління з обслуговування внутрішньобудинкових систем Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» Іоланта Дика.

Де б не працювала Іоланта Дика, вона всюди зразково ставилася до своїх обов'язків і користувалася заслуженим авторитетом в колективі. Зараз вона керує службою з обслуговування внутрішньобудинкових систем в Немишлянському районі. Робота відповідальна, адже треба постійно підтримувати в робочому стані внутрішньобудинкові системи водопостачання та водовідведення. А в разі їх виходу з ладу в найкоротші терміни усунути несправність.

Як розповіла Іоланта Дика, домагатися позитивних результатів у роботі можливо тільки завдяки професійному та дружнього колективу ділянки. Тут працюють досвідчені працівники, які пройшли хорошу життєву школу та здатні впоратися з самим відповідальним завданням. Тому цей підрозділ по праву вважається одним з кращих в управлінні з обслуговування внутрішньобудинкових систем.

У вільний час Іоланта Дика із задоволенням дивиться улюблені фільми та готує різноманітні страви. А ще оточує любов'ю та турботою своїх онучок - Єлизавету та Еліну.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

09 жовтня 2019, 13:01 Распечатать статью

все новости

Вгору