1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - головний механік КП «Харківводоканал» Віктор Левченко

Гість рубрики «Особистості» - головний механік КП «Харківводоканал» Віктор Левченко

Гість рубрики «Особистості» - головний механік комплексу спецмашин і механізмів КП «Харківводоканал» Віктор Левченко.

Більше 20 років працює на підприємстві Віктор Левченко. За цей час він зробив багато для того, щоб автотранспорт та спецтехніка працювала чітко і без збоїв. Це дає можливість своєчасно та якісно виконувати поставлені завдання.

За словами Віктора Левченка, на початку його трудової діяльності на КП «Харківводоканал» були певні труднощі з новою технікою і запасними частинами. Тому доводилося прикладати чимало зусиль для того, щоб підтримувати наявну спецтехніку в робочому стані, яка готова в будь-який момент виїхати на усунення аварійних ситуацій.

В останні роки ситуація в цьому напрямку істотно змінилася. Керівництво підприємства робить все можливе, щоб парк автотранспорту і спецмашин поповнювався новою технікою. Це дає можливість своєчасно та якісно виконувати поставлені завдання.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

17 липня 2019, 14:05 Распечатать статью

все новости

Вгору