1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Один із способів передачі показань приладів обліку води - «Telegram»

Один із способів передачі показань приладів обліку води - «Telegram»

На КП «Харківводоканал» нагадують, що працює чат-бот у мобільному додатку «Telegram», який дозволяє отримати інформацію про стан особового рахунку та передати показання приладів обліку холодної та гарячої води.

Для початку роботи в пошуковому рядку «Telegram» необхідно ввести назву підприємства, клікнувши на нього, абонент потрапляє безпосередньо в месенджер.

Детальна інструкція по роботі в мобільному додатку «Telegram» розміщена на офіційному сайті підприємства в розділі «лічильники».

Також передати показання приладів обліку холодної води можна скориставшись особистим кабінетом абонента на офіційному сайті підприємства, за допомогою спеціального номера «Viber» (050) 355-12-12 (в даний час даний номер призначений тільки для прийому показань в форматі повідомлень), за допомогою цілодобового телефону для прийому показань водомірів: (057) 707-58-51 або через сall-центр підприємства.

24 березня 2023, 13:41 Распечатать статью

все новости

Вгору