1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - слюсар-ремонтник 5-го розряду КП «Харківводоканал» Вадим Полторацький

Гість рубрики «Особистості» - слюсар-ремонтник 5-го розряду КП «Харківводоканал» Вадим Полторацький

Гість рубрики «Особистості» - слюсар-ремонтник 5-го розряду комплексу з перекачування і очищення стічних вод КП «Харківводоканал» Вадим Полторацький.

На КП «Харківводоканал» працює багато досвідчених і професійних трудівників, які завжди націлені підвищувати свою майстерність. Серед них і Вадим Полторацький, який вже ґрунтовно освоїв чимало спеціальностей.

Вадим Полторацький працює на ділянці по ремонту та обслуговуванню технологічного обладнання, який очолює досвідчений керівник Володимир Степанов. Робота відповідальна - забезпечення надійної та безвідмовної роботи технологічного обладнання каналізаційних насосних станцій. Але завдяки професійному колективу всі завдання, а це виготовлення запчастин, ремонт насосного обладнання, його профілактика та підтримання в належному стані, виконуються якісно та своєчасно.

Вільний час Вадим Полторацький проводить в колі сім'ї. Разом з дружиною Оленою та сином Владиславом гуляють по Харкову, вивчають пам'ятки та історію цього дивного міста.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

12 жовтня 2021, 15:45 Распечатать статью

все новости

Вгору