1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - машиніст-екскаваторник 6-го розряду КП «Харківводоканал» Микола Павлюх

Гість рубрики «Особистості» - машиніст-екскаваторник 6-го розряду КП «Харківводоканал» Микола Павлюх

Гість рубрики «Особистості» - машиніст-екскаваторник 6-го розряду цеху автотранспортних засобів і механізмів Комплексу з перекачування та очищення стічних вод КП «Харківводоканал» Микола Павлюх.

На комунальному підприємстві «Харківводоканал» велика увага приділяється оновленню машинно-тракторного парку. Ось і нещодавно він поповнився екскаватором «Hundai» з підвищеною глибиною копання. Працює на ньому досвідчений машиніст-екскаваторник Микола Павлюх.

За його словами, екскаватор «Hundai» дуже комфортний і економічний. Його обладнання дозволяє виконувати виробничі завдання підвищеної складності. Словом, спецтехніка найвищого класу, яка дійсно викликає захоплення.

Микола Павлюх також розповів, що в підрозділі працюють дійсно майстри своєї справи. Трудівники цеху автотранспортних засобів і механізмів Комплексу по перекачуванню та очищенню стічних вод, який очолює досвідчений виробничник Вадим Бобрусь, завжди готові виконати найвідповідальніші завдання. При цьому вони завжди забезпечені всім необхідним для виконання виробничих завдань.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

09 червня 2021, 12:24 Распечатать статью

все новости

Вгору