1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - інженер виробничо-технічного відділу Комплексу спецмашин і механізмів КП «Харківводоканал» Олена Полтавська

Гість рубрики «Особистості» - інженер виробничо-технічного відділу Комплексу спецмашин і механізмів КП «Харківводоканал» Олена Полтавська

Гість рубрики «Особистості» - інженер виробничо-технічного відділу Комплексу спецмашин і механізмів КП «Харківводоканал» Олена Полтавська.

Понад 20 років трудиться на КП «Харківводоканал» Олена Полтавська. І на якій би посаді вона не працювала, всюди старанно виконує свої службові обов'язки, а тому в трудовому колективі вона користується заслуженим авторитетом.

За словами Олени Полтавської, їй додає сили і те, що колектив Комплексу спецмашин і механізмів, яким керує Олександр Власенко, згуртований і дружний. У разі необхідності завжди можна знайти допомогу та підтримку у колег і керівництва.

Зараз Олена Полтавська займається підготовкою процедури для проведення тендерів на придбання нової техніки, її подальше обслуговування та ремонт. Робота дуже відповідальна, але в той же час і цікава. Тому вона з властивою їй старанністю допомагає в оснащенні підприємства високоефективною технікою.

Вистачає у Олени Полтавської і захоплень. Нещодавно вона серйозно зайнялася йогою. А ще разом із родиною люблять подорожувати та пізнавати красу рідного краю.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

07 жовтня 2020, 13:32 Распечатать статью

все новости

Вгору