1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - начальник відділу науки та інновацій КП «Харківводоканал», доцент Микола Горох.

Гість рубрики «Особистості» - начальник відділу науки та інновацій КП «Харківводоканал», доцент Микола Горох.

Гість рубрики «Особистості» - начальник відділу науки та інновацій управління з науки та інновацій Департаменту з інвестиційної політики, науки та інновацій КП «Харківводоканал», доцент Микола Горох.

На КП «Харківводоканал» широко впроваджуються наукові розробки, що сприяють більш стрімкому розвитку підприємства. Чимала заслуга в цьому і Миколи Гороха, який користується заслуженим авторитетом у наукових колах Харкова. Ось і нещодавно йому було присвоєно високе звання «Почесний професор Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова».

За останні десятиліття Микола Горох зробив вагомий внесок в розвиток сфери водопостачання та водовідведення. Написано понад 150 наукових статей, з них 62 публікації, які регламентуються Вищою атестаційною комісією України. Також вийшли друком 19 навчальних та навчально-методичних посібників, з них - 11 підручників і, в тому числі, 2 монографії, проведено 26 науково-практичних і науково-дослідних робіт.

За безпосередньою участю Миколи Гороха багато зроблено і в виробничому плані. Зокрема, виготовлено та встановлено близько 6000 комплектів люків оглядових колодязів різних модифікацій в основному в Харкові. Зараз ведеться активна робота зі створення дослідних зразків оглядових колодязів із полімерних композицій, і на стадії реалізації ще чимало перспективних проектів.

Слід зазначити і те, що Микола Горох щедро ділиться своїм досвідом із молоддю. Він тісно співпрацює з трьома вузами - Харківським національним університетом міського господарства імені О.М. Бекетова, Харківським національним університетом імені В.Н. Каразіна та Харківським національним автомобільно-дорожнім університетом. А ще бере активну участь у реалізації спільного проекту з Харківським національним університетом міського господарства імені О.М. Бекетова з отримання співробітниками підприємства другої вищої освіти на заочно-дистанційною формою навчання.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

07 вересня 2020, 14:36 Распечатать статью

все новости

Вгору