1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У спартакіаді підприємства лідирує команда управління

На КП «Харківводоканал» підведені проміжні підсумки спартакіади: після трьох етапів змагань на перше місце вийшла команда управління.

Як повідомив сьогодні, 26 лютого, методист адміністративно-господарського управління КП «Харківводоканал» В'ячеслав Рибалко, команда управління зберігає лідерство зі стартового етапу змагань з лижних гонок, де вона посіла перше місце. За нею в турнірній таблиці з однаковою кількістю набраних очок розташувалися відразу дві команди - КАВіНС і КХВС.

«Переконаний, що нинішня спартакіада сповнена приємних спортивних сюрпризів. Спортсмени всіх без винятку команд демонструють високу майстерність і велику жагу до перемоги. Приємно те, що у всіх змаганнях молоді спортсмени показують, як то кажуть, свій характер і намагаються не поступатися досвідченим суперникам», - підкреслив В'ячеслав Рибалко.

Таблиця результатів змагань спартакіади КП «Харківводоканал»

Команда Лижні перегони  Шашки  Шахи Кількість очок (місць)   Загальнокомандне місце
Управління 1 3 2 6 1
КХВС 3 5 1 9 2
КАВіНС 4 2 3 9 3
КХВВ 5 1 5 11 4
ДІТ 2 4 6 12 5
КСіМ 6 6 4 16 6

26 лютого 2016, 13:48 Распечатать статью

все новости

Вгору