1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - водій і оператор гідродинамічної установки Олександр Миколайович Надточий

Гість рубрики «Особистості» - водій і оператор гідродинамічної установки КП «Харківводоканал» Олександр Миколайович Надточий.

Олександр Надточий вже понад 30 років працює на підприємстві і користується заслуженим авторитетом у колег по роботі. Професія у нього відповідальна, адже, без перебільшення, на аварійний виклик він може виїхати в будь-який час доби. Тому він завжди знаходиться напоготові, навіть у неробочий час. Допомагає і те, що в колективі панує дружня атмосфера, а його товариші завжди готові прийти на допомогу. Також на підприємстві трудяться його дружина і донька.

Як розповів Олександр Миколайович, працювати саме на цьому підприємстві йому порадив його батько. Микола Олександрович, свого часу, також багато років пропрацював тут. Він був першим у Харкові водієм і оператором гідродинамічної установки.

Повне інтерв'ю з Олександром Надточиєм читайте на сайті в рубриці «Особистості».

25 лютого 2016, 10:13 Распечатать статью

все новости

Вгору