1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На вулиці Холодногірській ведуться ремонтно-аварійні роботи на каналізаційному колекторі

Спеціалізованими бригадами Комплексу «Харківводовідведення» проводяться аварійні роботи з ремонту каналізаційного колектора по вул. Холодногірській  (Єлізарова), в районі будинку №9. Діаметр руйнування каналізаційного колектора становить 600 мм.

За інформацією заступника директора Комплексу «Харківводовідведення» Бориса Возного, глибина обвалення становить 6,5 метрів, довжина - 28 метрів. «Ця ділянка колектора відключенa, на місці перебувають два насоси на відкачування. Фахівці ділянки НС спостерігатимуть і перекачуватимуть стоки в цьому інтервалі. На час проведення робіт безпечний рух пішоходів та автотранспорту забезпечено шляхом установки спеціального огородження і нічного освітлення», - зазначив Борис Возний.

Також на час робіт, з 18 лютого до 1 травня, зупинка громадського транспорту «Вулиця Соціалістична» від будинку № 9 перенесена до будинку № 11. На період проведення робіт введено обмеження швидкості руху тролейбусів по вул. Холодногірській - на ділянці від вул. Соціалістичної до будинку №7, у напрямку вул. Полтавський Шлях.

Закінчення робіт на колекторі заплановано на 30 березня, з відновленням зеленої зони і асфальтуванням пішохідної частини.

Фотогалерея

19 лютого 2016, 14:30 Распечатать статью

все новости

Вгору