1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Ділянка надзвичайних ситуацій ліквідувала велику аварію

Для оперативного усунення пошкоджень на мережах і насосних станціях фахівці ділянки надзвичайних ситуацій проводять роботи по усуненню аварій із застосуванням спецтехніки.

Ділянка надзвичайних ситуацій Комплексу «Харківводовідведення» оснащена різою спеціалізованою технікою: радіостанціями, комп'ютерами, дизель-електростанціями, пристроями для відкачування вітчизняного і зарубіжного виробництва.

Як зазначив сьогодні, 19 лютого, начальник ділянки НС Олександр Юрченко, за останній час сталася велика аварія на проспекті Ново-Баварському, 103. З 23 січня були проведені роботи з перекачування каналізаційних стоків із застосуванням насосів, електростанцій та іншої спецтехніки. За годину наші фахівці перекачували 500 м³ каналізаційних стоків, причиною виникнення такої проблеми став перелом каналізаційної труби діаметром 450 мм. «Оскільки цей перелом труби торкнувся таких великих районів, як Баварія та Пісочин, нам доводилося працювати цілодобово, без відключень від водовідведення», - зазначив Олександр Юрченко.

Довідка. Підрозділ такого роду на комунальному підприємстві було створено вперше в Україні, в 1996 році, після техногенної аварії на Головній каналізаційній насосній станції.

19 лютого 2016, 13:00 Распечатать статью

все новости

Вгору