1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Ремонтних робіт у фахівців КП «Харківводоканал» додалося

Останнім часом у співробітників підприємства істотно додалося робіт по ремонту каналізаційних мереж.

Про це розповів водій і оператор гідродинамічної установки для прочищення каналізаційних мереж Олександр Надточій, який працює на підприємстві понад 30 років. За його словами, раніше ремонтні роботи проводились рідше. В хорошому стані перебувала інфраструктура каналізаційних мереж, було значно менше нових будівельних об'єктів. Зараз ситуація змінилася - стан колекторів з часом погіршується, зводяться нові будинки і офіси, що додає роботи ремонтникам.

«Кожен день доводиться виїжджати не менш ніж на 3 заявки. Робота є завжди і дуже добре, що підприємство забезпечене сучасною технікою і обладнанням, а тому своєчасно ліквідуємо аварії. А ще хотілося, щоб харків'яни не кидали в місця побутового користування різні предмети. Це створює ремонтникам додаткову роботу з прочищення каналізаційних мереж », - розповів Олександр Надточій.

 

 

11 лютого 2016, 11:04 Распечатать статью

все новости

Вгору