1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Сергій Піліграмм: інноваційні рішення на підприємстві впроваджуються в життя

Гість рубрики «Особистості» - начальник управління по науці та інноваціям  КП «Харківводоканал» Сергій Сергійович Піліграмм.

Людина з дивовижною долею, який все своє життя віддав будівництву і відродженню найважливіших об'єктів нашого міста. Його дитинство було непростим, адже незабаром після переїзду сім'ї з Хабаровська до Харкова почалася Велика Вітчизняна війна. Саме в післявоєнні роки він твердо вирішив стати будівельником, щоб взяти безпосередню участь у відновленні та створенні нових харківських об'єктів.

Також Сергій Сергійович був ліквідатором різних аварій, зокрема на Диканівських очисних спорудах. Зараз він працює головним радником з науки та інвестицій. Продовжує впроваджувати в роботу інноваційні рішення, залучати інвестиції для подальшого розвитку підприємства. Користується заслуженим авторитетом у колег і завжди готовий поділитися великим життєвим досвідом.

Повне інтерв'ю з Сергієм Піліграммом читайте на сайті в рубриці «Особистості».

05 лютого 2016, 13:20 Распечатать статью

все новости

Вгору