1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Працівники КП «Харківводоканал» упорядковують об'єкти після ремонту

У Харкові на поточний момент налічується 1,5 тисячі місць розриття, де проводиться ремонт на інженерних комунікаціях. Про це, вчора, 4 лютого, повідомила начальник інспекції з благоустрою та екології Департаменту комунального господарства Харківської міськради Ольга Єрьоміна.

Як зазначила Ольга Єрьоміна, представники постійно діючої міської комісії щотижня проводять перевірку місць благоустрою після проведення ремонтних робіт, а співробітники інспекції займаються цим щодня. При цьому уважно перевіряється наявність огорожі та інформаційного щита з зазначенням назви підприємства і термінів виконання робіт, а також факт відновлення твердого покриття після ремонту.

Комісія відвідала 15 місць розриття  в нашому місті. Одне з них знаходиться на початку вулиці Новгородської, що в Шевченківському (Дзержинському) районі. Тут працівники КП «Харківводоканал» упорядковували ділянку, де раніше оперативно і якісно відремонтували водогін. Слід також зазначити, що і на інших подібних об'єктах працівники підприємства також належним чином упорядковують території.

05 лютого 2016, 08:57 Распечатать статью

все новости

Вгору