1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На КП «Харківводоканал» відбувся прийом громадян

На КП «Харківводоканал» відбувся прийом громадян

Прийом громадян заступником Генерального директора з експлуатації водопровідного господарства - директором Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Владленом Волковим відбувся сьогодні, 1 листопада, у загальноміській приймальні.

За минулий місяць близько 30 харків'ян звернулися з проханнями про вирішення питань, пов'язаних з наданням послуг підприємством. Керівники структурних підрозділів та фахівці КП «Харківводоканал» більшість питань громадян оперативно вирішили в робочому порядку, а що залишилися - будуть вирішені в поточному місяці.

За словами Владлена Волкова, на прийом прийшли ті харків'яни, які хотіли вирішити свої питання безпосередньо з керівництвом підприємства. Всі питання та проблеми, які сьогодні виклали харків'яни, вже передані для роботи в профільні департаменти та служби.

«Керівники підрозділів і фахівці підприємства оперативно реагують і вирішують виниклі проблеми харків'ян. Основні питання, з якими до нас звертаються громадяни, стосуються заміни внутрішньобудинкових систем водопостачання та водовідведення, проведення ремонту та заміни ділянок водопровідних мереж, ремонту водорозбірних колонок, нарахувань за спожиті послуги водопостачання та водовідведення», - зазначив Владлен Волков.

Фотогалерея

01 листопада 2019, 12:25 Распечатать статью

все новости

Вгору