1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На перехресті вулиць Врубеля і Тімірязєва ліквідували аварію на водогоні

Спеціалізовані бригади Комплексу «Харьковводопостачання» КП «Харківводоканал» сьогодні, 2 лютого, рано вранці, оперативно ліквідували аварію на водоводі в Жовтневому районі.
 

За інформацією заступника з експлуатації Комплексу водопостачання КП «Харківводоканал» Дмитра Крижанівського, вчора вранці на перехресті вулиць Врубеля і Тімірязєва на частині водоводу стався порив, внаслідок чого утворилися свищі. Фахівці підприємства провели необхідні відновлювальні роботи, включаючи зварювання свищів і ліквідували аварію.
 

«Учора в 44 будинках Жовтневого району у зв'язку з проведенням робіт з ліквідації аварії було обмежено водопостачання. Щоб городяни не відчували ніяких незручностей, ця проблема була вирішена за допомогою підвозу води автоцистернами », - зазначив Дмитро Крижановський.

 

 

02 лютого 2016, 14:08 Распечатать статью

все новости

Вгору