1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - начальник лабораторії діагностики роботи водопровідних мереж КП «Харківводоканал» Микола Волошин

Гість рубрики «Особистості» - начальник лабораторії діагностики роботи водопровідних мереж КП «Харківводоканал» Микола Волошин

Гість рубрики «Особистості» - начальник лабораторії діагностики роботи водопровідних мереж Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Микола Волошин.

У 1978 році Микола Волошин влаштувався на КП «Харківводоканал» слюсарем аварійно-відновлювальних робіт служби водопровідних мереж Київського району. Він уважно стежив за роботою більш досвідчених майстрів своєї справи, слухав їхні поради та незабаром сам міг впоратися з відповідальним завданням. Паралельно він поступив на заочне відділення Харківського інженерно-будівельного інституту та на факультеті «Водопостачання та каналізація» освоював секрети цієї важливої ​​професії.

За час своєї довголітньої роботи на підприємстві Микола Волошин займав відповідальні посади та завжди вміло справлявся зі своїми обов'язками. Істотно допомагала йому в цьому і хороша життєва школа, яку він пройшов свого часу під керівництвом справжніх професіоналів.

Зараз Микола Волошин очолює лабораторію діагностики роботи водопровідних мереж. Висококваліфіковані фахівці лабораторії беруть безпосередню участь в проведенні гідравлічних розрахунків на мережах, що дає можливість оптимізувати в них напір води. Також завдяки їх зусиллям ведеться пошук прихованих витоків води, що дозволяє знизити невиробничі втрати води. Існують і інші відповідальні завдання, з якими успішно справляються співробітники лабораторії.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості

30 жовтня 2019, 12:50 Распечатать статью

все новости

Вгору