1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Центр прийому і супроводу техдокументації подали більше 800 заяв

Більш 830 заяв на виготовлення технічних умов прийнято від харків'ян за 3 місяці роботи «Центру прийому і супроводу технічної документації». З них підготовлено до видачі - 650.

Як зазначив сьогодні, 1 лютого, начальник відділу по роботі зі зверненнями громадян Володимир Плугатар, Центр працює за принципом «єдиного вікна» затребуваний городянами.

«У мінімальний термін споживачі можуть замовити технічні умови, погодити проект на будівництво мереж або оформити приєднання до них, укласти договір і отримати відповіді на всі питання, що стосуються діяльності підприємства», - підкреслив Володимир Плугатарьов.

«Центр прийому і супроводу технічної документації» розташований за адресою: вул. Велика Гончарівська, 28 (1 поверх). Графік роботи: понеділок-п'ятниця з 9:30 до 17:30 (вихідні: субота і неділя).

01 лютого 2016, 11:11 Распечатать статью

все новости

Вгору