1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На сайті підприємства з'явилася нова рубрика - «Особистості»

На сайті КП «Харківводоканал» з'явилася нова рубрика - «Особистості». У якій ви дізнаєтеся про людей, які своїми досягненнями змушують пишатися не тільки друзів і близьких, але і прославляють наше підприємство.

У рубриці «Особистості» ви ознайомитеся з історіями життя співробітників підприємства, трудовими династіями сімей.

Професійний колектив КП «Харківводоканал» об'єднує людей різних національностей і віросповідань, чия щоденна праця спрямована на виконання цілей і завдань, що стоять перед підприємством.

Володимир Айріев виходець з Азербайджану вперше потрапив в Україну в 1990 році. Тоді він навіть не уявляв, як складеться його життя. Він виїхав з рідного Баку в період війни і зупинився в Харкові. Для нього не важливий колір шкіри і національність, він любить Україну і свій рідний Азербайджан. Щиро вдячний підприємству за можливість працювати водієм, його поважають співробітники, а натомість він завжди радий допомогти колегам. Водій Володимир Айріев працює водієм на КП «Харківводоканал» понад 26 років, хоча сам родом з Азербайджану.

Перше інтерв'ю зі співробітником підприємства читайте вже в рубриці http://www.vodokanal.kharkov.ua/content/pride.

29 січня 2016, 12:09 Распечатать статью

все новости

Вгору