1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На підприємстві розробили карту ремонтних робіт

Фахівці підприємства розробили для харків'ян карту ремонтних робіт. За допомогою інтерактивної карти можна отримати інформацію про поточний ремонт водопровідної або каналізаційної системи.

Переглянути поточний стан ремонту у вашому районі можна, зайшовши на офіційний сайт КП «Харківводоканал» з мобільного телефону або стаціонарного комп'ютера, вказавши вулицю проживання.

На карті міста Харкова ремонти позначені синім кружечком, натискаючи на нього, з'являється віконце з докладною інформацією: район, адрес, номер заявки, дата надходження, тема заявки, ім'я та прізвище бригадира і телефон диспетчерської служби.

Так, перебуваючи вдома або по дорозі на роботу, кожен абонент КП «Харківводоканал» зможе подивитися, чи відремонтований його будинок, чи проводяться ремонтні роботи в його районі, і зателефонувати диспетчерській службі за вказаним номером у заявці.

29 січня 2016, 10:00 Распечатать статью

все новости

Вгору