1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На КП «Харківводоканал» привітали бухгалтерів з нагоди професійного свята

На КП «Харківводоканал» привітали бухгалтерів з нагоди професійного свята

Вшанування бухгалтерів КП «Харківводоканал» з нагоди їх професійного свята відбулося сьогодні, 16 липня, на підприємстві.

Від імені Генерального директора КП «Харківводоканал» Віталія Панова бухгалтерів привітали директор Фінансово-економічного департаменту Яна Хайло та голова первинної профспілкової організації Наталія Муравйова.

«Професія бухгалтера - одна з найвідповідальніших і трудомістких в діяльності будь-якої установи. Ви - опора кожної організації. Міцного здоров'я, добра та благополуччя вам і вашим родинам», - сказала Яна Хайло.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята - Дня бухгалтера 34 співробітника підприємства, комплексів і підрозділів були нагороджені Почесними грамотами підприємства.

Довідка. Щорічно 16 липня в Україні відзначають професійне свято - День бухгалтера. Дата свята була обрана в зв'язку з тим, що 16 липня 1999 року було прийнято Закон «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», який визначив правові засади регулювання, організації, ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності в країні.

Фотогалерея

16 липня 2019, 11:38 Распечатать статью

все новости

Вгору