1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

В Індустріальному районі замінили мережі у 350 житлових будинках

В Індустріальному районі замінили мережі у 350 житлових будинках

Працівниками КП «Харківводоканал» підготовлено до експлуатації в осінньо-зимовий період внутрішньобудинкові системи холодного водопостачання та водовідведення у 350 житлових будинках Індустріального району.

Про це повідомив начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» Валерій Харлан.

«В Індустріальному районі згідно з графіком підготовлено до експлуатації в зимовий період системи водопостачання та водовідведення у 60% житлових будинків, які знаходяться на балансі КП «Жилкомсервіс». Зокрема зараз закінчуємо роботи у будинку по вулиці Сергія Грицевця, 19. Замінено 5 метрів аварійної труби холодного водопостачання, виконано ревізію запірної арматури, перевірена герметичність стиків», - зазначив Валерій Харлан.

За його словами, КП «Харківводоканал» обслуговує внутрішньобудинкові системи у 6470 будинках комунальної форми власності. У 3680 з них роботи з підготовки мереж водопостачання та водовідведення до експлуатації в осінньо-зимовий період завершені.

12 липня 2019, 12:38 Распечатать статью

все новости

Вгору