1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Немишлянському районі підготовлені до роботи в зимовий період більш половини мереж

У Немишлянському районі підготовлені до роботи в зимовий період більш половини мереж

Працівниками КП «Харківводоканал» підготовлено до експлуатації в осінньо-зимовий період більше половини внутрішньобудинкових систем холодного водопостачання та водовідведення в Немишлянському районі.

Про це повідомив начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» Валерій Харлан.

«Зокрема зараз закінчуємо роботи з заміни трубопроводу холодного водопостачання в підвалі будинку по вулиці Сонячній, 1. Вже замінили 28 метрів мереж. Також, виконали ревізію запірної арматури, профілактику системи водопостачання та водовідведення, закріпили і перевірили герметичність всіх стиків», - зазначив Валерій Харлан.

За його словами, така робота проводиться в усіх будинках міста, які знаходяться на балансі КП «Жилкомсервіс». Згідно з наміченими заходами з підготовки до експлуатації систем водопостачання та водовідведення в осінньо-зимовий період, на контролі всі будинки харків'ян: проводиться техобслуговування, перевіряються підвальні приміщення, усуваються пошкодження на внутрішньобудинкових мережах. Профілактичні та ремонтні роботи ведуться згідно з графіком і будуть завершені до кінця серпня.

04 липня 2019, 15:49 Распечатать статью

все новости

Вгору