1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Факел» відкрилася друга літня зміна

У дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Факел» відкрилася друга літня зміна

У дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Факел» комунального підприємства «Харківводоканал» відбулося відкриття другої оздоровчої зміни літнього сезону 2019 року.

У заході взяли участь заступник Генерального директора КП «Харківводоканал» із загальних питань Євгеній Дегтярь, голова первинної профспілкової організації Наталія Муравйова, вихователі, діти та батьки.

Відкриття другої оздоровчої зміни в одній з дитячих оздоровниць Харківщини стало незабутньою подією та пройшло в дружній і веселій атмосфері. Торжество було присвячено новорічним традиціям, і вихователі разом з дітьми підготували яскраву, казкову програму з карнавалами та різдвяними ворожіннями. Друга зміна пройде під девізом «Рік за 18 днів».

Вітаючи дітей зі святом, Євгеній Дегтярь зазначив, що для керівництва КП «Харківводоканал» завдання створення комфортних умов для дитячого відпочинку, традиційно, стоїть на першому місці.

«Бажаю вам не тільки чудово відпочити та оздоровитися, а й знайти нових друзів, навчитися чомусь новому та цікавому, розвинути свої таланти. Нехай перебування в «Факелі» запам'ятається кожному з вас, як найщасливіші дні літніх канікул», - підкреслив Євгеній Дегтярь.

Фотогалерея

04 липня 2019, 13:40 Распечатать статью

все новости

Вгору