1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На Сіверському Донці освятили воду, яка надходить в будинки харків'ян

Обряд освячення води в річці Сіверський Донець відбувся сьогодні, 19 січня в селищі Кочеток (Чугуївський район) на водозаборі КП «Харківводоканал». Обряд освячення провів отець Петро - священнослужитель місцевої православної церкви.

Як зазначив директор комплексу водопідготовки «Донець» Ігор Злидень, обряд освячення води став вже традиційним. «Сьогодні святий день, хрещення, вода освячена природою і Господом Богом. Духовні традиції ми втілюємо в життя, щоб бути добрішими і ставитися один до одного з любов'ю. Вода - це джерело життя. Важливо щоб наші фахівці працювали для харків'ян з душею », - підкреслив Ігор Злидень.

Нагадаємо, основна подача води в Харків здійснюється з річки Сіверський Донець. Водопровідна станція комплексу водопідготовки «Донець» подає 70% питної води, спочатку потрапляючи в резервуари чистої води і потім в місто Харків. Це основне джерело водопостачання міста Харкова. Цілодобова подача питної води здійснюється за всіма правилами, а вода відповідає всім санітарним вимогам.

Фотогалерея

19 січня 2016, 15:44 Распечатать статью

все новости

Вгору