1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Водопровідна вода перевіряється по 15 показникам щодня

Водопровідна вода перевіряється по 9-15 показникам щодня і по 47-66 показникам щомісяця. Аналіз проб води проводить Лабораторія санітарно-епідеміологічного контролю якості води КП «Харківводоканал».

Як зазначив сьогодні, 13 січня, начальник лабораторії санітарно-епідеміологічного контролю якості води КП «Харківводоканал» Володимир Міщанчук, протягом 2015 лабораторією було відібрано і проаналізовано понад 11600 проб води за хімічними та мікробіологічними показниками.

«Контроль води для харків'ян, який проводить наше підприємство, дуже строгий. Відбір проб здійснюється в декількох точках водопровідної системи, не тільки планово, а й обов'язково після усунення пошкоджень на мережах. Лабораторія оснащена за останнім словом техніки, тому результат досліджень ми отримуємо високоточний, на рівні європейських і світових стандартів », - зазначив Володимир Міщанчук.

Вода відповідає всім обов'язковим показникам якості, що пред'являються «Гігієнічних вимог до питної води, призначеної для споживання людиною».

13 січня 2016, 12:28 Распечатать статью

все новости

Вгору