1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На КП «Харківводоканал» обговорили інвестиційну програму на 2019 рік

На КП «Харківводоканал» обговорили інвестиційну програму на 2019 рік

Відкрите обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми КП «Харківводоканал» на 2019 рік» відбулося сьогодні, 24 квітня, на підприємстві.

У слуханнях взяли участь заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Андрій Руденко, перший заступник генерального директора КП «Харківводоканал» Олександр Коваленко, директор Департаменту з інвестиційної політики, науки та інновацій підприємства Віталій Терещенко, начальник відділу Національної комісії, яка здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг в Харківській області (НКРЕКП) Василь Без'язичний, представники громадських організацій, активні харків’яни, співробітники КП «Харківводоканал».

Як повідомив Віталій Терещенко, інвестиційна програма КП «Харківводоканал» на 2019 рік передбачає фінансування з трьох джерел - кошти підприємства, міський бюджет, а також кредит Світового банку реконструкції та розвитку, спільно з яким місто реалізує масштабний проект з реконструкції очисних споруд.

«Реконструкція очисних споруд один з топових проектів підприємства. Загальний термін виконання робот з модернізації очисних споруд становить 36 місяців. Вже зараз йде проектування. Ми отримуємо дозвіл на підготовчі роботи в ДАБК. І як тільки ми його отримаємо, приступимо до підготовчих робіт. Проекти планується закінчити до кінця травня - початку червня на трьох комплексах і передати їх на держекспертизу. І вже восени плануємо вийти на етап будівельних робіт», - зазначив Віталій Терещенко.

Нагадаємо, проект «Удосконалення системи мулового господарства каналізаційних очисних споруд м. Харкова» розрахований на три роки. Реконструкція каналізаційного господарства дозволить не тільки підвищити ефективність роботи очисних споруд, а й вирішити екологічну проблему та заощадити ресурси енергоспоживання.

Фотогалерея

24 квітня 2019, 14:10 Распечатать статью

все новости

Вгору