1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Співробітники КП «Харківводоканал» приєдналися до всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

Співробітники КП «Харківводоканал» приєдналися до всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

У Харкові сьогодні, 20 квітня, проходить суботник в рамках всеукраїнської акції «За чисте довкілля».

Співробітники КП «Харківводоканал» приєдналися до акції і упорядковують територію міста після зими.  

Про це повідомив заступник генерального директора з загальних питань КП «Харківводоканал» Євгеній Дегтяр.

«Понад 340 співробітників підприємства приймають активну участь в міському суботнику. Санітарне прибирання територій, вирубка порослі та сухостою, вивезення сміття та торішнього листя проводяться на міських очисних спорудах водовідведення, насосних станціях, на майданчиках резервуарів чистої води «Лідне» і «Лосєве», а також на проспекті Ювілейном, на вулицях Моїсеївській, Мало-Гончарівській і Шевченка. Також працівники КП «Харківводоканал» займаються благоустроєм місць, де взимку проводилися аварійно-відновлювальні роботи на мережах», - підкреслив Євгеній Дегтяр.

Заступник генерального директора з загальних питань також зазначив, що в закладах оздоровлення та відпочинку підприємства - «Факел» і «Ромашка» проводяться комплексні роботи з благоустрою в рамках підготовки до літнього оздоровчого сезону.

Фотогалерея

20 квітня 2019, 09:00 Распечатать статью

все новости

Вгору