1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Центр прийому і супроводу техдокументації подали більш ніж 600 заяв

Понад 600 заяв на виготовлення технічних умов прийнято від харків'ян за 3 місяці роботи «Центру прийому і супроводу технічної документації». З них підготовлено до видачі - 505.

«У Центрі, працюючому за принципом« Єдиного вікна », можна отримати максимум послуг в мінімальний термін: замовити технічні умови, погодити проект на будівництво мереж або оформити приєднання до них, укласти договір і отримати відповіді на всі питання, що стосуються діяльності підприємства», - зазначив начальник відділу по роботі зі зверненнями громадян Володимир Плугатарев.

За словами Володимира Плугатарева, для відвідувачів Центру створені всі умови для комфортного перебування, обладнані спеціальні місця для підготовки заяв, оформлені інформаційні стенди.

«Центр прийому і супроводу технічної документації» розташований за адресою: вул. Велика Гончарівська, 28 (1 поверх). Графік роботи: понеділок-п'ятниця з 9:30 до 17:30 (вихідні: субота і неділя).

11 січня 2016, 13:59 Распечатать статью

все новости

Вгору