1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Вітання генерального директора КП «Харківводоканал» Віталія Панова з новорічними святами

Шановні харків'яни!

Прийміть мої щирі вітання з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Кожен з нас сподівається, що новий, 2016-й, рік буде щасливим. У нас з вами спільні бажання - мир в Україні, здоров'я рідних, благополуччя у сім'ї, досягнення всіх поставлених цілей. Наш план на рік - працювати на благо нашого міста, допомагати тим, хто цього потребує, робити життя харків'ян комфортним.

Дякуючи Харківському міському голові Геннадію Кернесу місто справляється з труднощами та змінами. Я пишаюся Харковом! І докладу максимум зусиль для того, щоб внесок у розвиток системи водопостачання та водовідведення був гідним, а система комунального господарства розвивалася і далі на високому рівні.

Бажаю всім нам здоров'я і сил, любові та сімейного щастя, радості від кожного прожитого дня. Ми, харків'яни, гідні кращого життя і разом зможемо більше.

З повагою генеральний директор КП «Харківводоканал»

Віталій Панов

31 грудня 2015, 16:01 Распечатать статью

все новости

Вгору