1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Більш 10 тисяч ремонтів було виконано фахівцями водовідведення протягом року

Протягом 2015 року фахівцями Комплексу «Харківводовідведення» було виконано більше 10 тисяч ремонтів на насосних станціях, мережах міської каналізації і внутрішньобудинкових мережах водовідведення.

Як зазначив заступник директора комплексу з виробництва Борис Возний, для попередження аварійних ситуацій і скорочення часових і фінансових витрат підприємства також був проведений огляд та оцінка стану 28 кілометрів зовнішніх магістральних трубопроводів.

«Особливу увагу підприємство приділяло технічному обслуговуванню внутрішньобудинкових мереж каналізації. За підтримки Харківської міської ради фахівцями був виконаний комплекс робіт з ремонту та заміни більше 22 тис. п.м зношених каналізаційних мереж в будинках комунальної форми власності», - підкреслив Борис Возний.

29 грудня 2015, 11:57 Распечатать статью

все новости

Вгору