1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Фахівці ділянки надзвичайних ситуацій за останній місяць усунули три великі аварії

Роботи з локалізації аварій проводяться із залученням фахівців ділянки надзвичайних ситуацій та застосуванням спецтехніки підприємства для оперативного усунення пошкоджень на мережах і насосних станціях.

За словами начальника дільниці НС Олександра Юрченка, за останній час відбулися три значні аварії: через снігопад була знеструмлена каналізаційна насосна станція № 22, стався обрив каналізаційної труби по проспекту Гагаріна, 106 і велось санування мережі з відключенням від енергопостачання по проспекту Постишева.

«Завдяки нашій участі, аварії були локалізовані в найкоротші терміни і жителі не залишилися без водопостачання та функціонуючої системи каналізації», - зазначив Олександр Юрченко.

Підрозділ такого роду на комунальному підприємстві було створено вперше в Україні, в 1996 році, після техногенної аварії на Головній каналізаційній насосній станції. Ділянка надзвичайних ситуацій Комплексу «Харківводовідведення» оснащений спеціалізованою технікою: радіостанціями, комп'ютерами, дизель - електростанціями відкачуючими пристроями вітчизняного і зарубіжного виробництва.

22 грудня 2015, 16:00 Распечатать статью

все новости

Вгору