1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У 947 будинках виконано капітальний ремонт внутрішньобудинкових мереж

З початку 2015 року КП «Харківводоканал» виконав ремонт комунікацій внутрішньобудинкових систем в 947 житлових будинках комунальної форми власності. У 277 будинках замінили внутрішньобудинкову каналізаційну мережу, в 670 внутрішньобудинкову мережу водопроводу.

Як зазначив директор комплексу «Харківводопостачання» Владлен Волков, на цей рік було заплановано провести ремонтно-профілактичні роботи внутрішньобудинкових водопровідних та каналізаційних мереж в 1000 будинках. Це близько 10-12% всіх житлових будинків, що знаходяться в комунальній власності. Запланований обсяг робіт з підготовки внутрішньобудинкових систем водопостачання та водовідведення буде виконаний на 100%.

«Всі роботи по наміченим адресам завершаться до кінця 2015 року. За підтримки Харківської міської ради, надалі ця робота буде продовжена, у відповідності зі списком адрес, який складається з урахуванням звернень жителів і заявок районних адміністрацій », - зазначив директор комплексу.

За словами Владлена Волкова, на 2016 рік заплановано ремонт внутрішньобудинкових мереж більш ніж 800 будинках.

 

21 грудня 2015, 13:26 Распечатать статью

все новости

Вгору