1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Черг за технічною документацією більше немає

Більше 500 заяв на виготовлення технічних умов прийнято від харків'ян за 2 місяці роботи «Центру прийому і супроводу технічної документації». Більше половини з них - вже підготовлені і видані.

Як зазначив начальник відділу по роботі зі зверненнями громадян Володимир Плугатарев, створення Центру значно спростило для харків'ян багато процедур, пов'язаних з послугою водопостачання та водовідведення. «У Центрі, що працює за принципом «Єдиного вікна», можна отримати максимум послуг в мінімальний термін: замовити технічні умови, погодити проект на будівництво мереж або оформити приєднання до них, укласти договір і отримати відповіді на всі питання, що стосуються діяльності підприємства. Раніше прийом проходив всього 2 рази на тиждень. Новий Центр працює практично щодня. Це дозволило ліквідувати черги », - підкреслив Володимир Плугатарев.
За словами Володимира Плугатарева, для відвідувачів Центру створені всі умови для комфортного перебування, обладнані спеціальні місця для підготовки заяв, оформлені інформаційні стенди.

«Центр прийому і супроводу технічної документації» розташований за адресою: вул. Велика Гончарівська, 28 (1 поверх). Графік роботи: понеділок-п'ятниця, з 9:30 до 17:30 (вихідні: субота і неділя).

Фотогалерея

18 грудня 2015, 16:57 Распечатать статью

все новости

Вгору