1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» лідирує в «Битві корпорацій»

За підсумками четвертого етапу міського спортивного турніру «Битва корпорацій», представники підприємства займають верхній рядок турнірної таблиці.

У числі 20 команд, спортсмени Харківського водоканалу змагалися за першість у змаганнях з бадмінтону. На цьому етапі підприємство було представлене двома командами: «Харківводоканал-1» (склад: Руслан Михайленко, Наталія Ходак, Віктор Малєєв, Глафіра Малєєва) і «Харківводоканал-2» (склад: Володимир Коломацький, Ольга Степанець, Олексій Могиленець, Світлана Мисак).

За підсумками змагань в загальнокомандному заліку команда «Харківводоканал-1» посіла 1 місце, «Харківводоканал-2» - третє.

У цілому після чотирьох етапів турніру команда КП «Харківводоканал» займає верхній рядок турнірної таблиці, команда «Adidas» на 2-му місці, і команда «ПриватБанк» на 3-му.

У наступному етапі турніру будуть визначені найсильніші гравці в боулінг. Змагання відбудуться вже в січні 2016 року.

Нагадаємо, що турнір «Битва корпорацій» проводиться протягом 10 місяців (з вересня по червень), в якому спортсмени-аматори різних компаній та організацій міста змагаються по 11 видам спорту. Приєднатися до турніру компанія може на будь-якому етапі змагань.

Фотогалерея

15 грудня 2015, 16:51 Распечатать статью

все новости

Вгору