1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

16 січня 2016 року будуть визначені переможці новорічної акції

Більше 100 цінних подарунків чекають сумлінних платників за послуги водопостачання та водовідведення, в рамках акції «У Новий рік - без боргів», що стартувала на підприємстві 10 грудня.

Одним з основних питань, що цікавить городян в першу чергу, є умова участі в акції. «Якщо ви сплатили послуги водопостачання та водовідведення за квитанціями підприємства за листопад 2015 року та на 1 січня 2016 року не маєте боргів за користування міськими водопроводом та каналізацією, то автоматично стаєте учасником акції», - повідомив Генеральний директор КП «Харківводоканал» Віталій Панов.

За його інформацією, для своїх сумлінних абонентів КП «Харківводоканал» підготував більше 100 цінних подарунків, серед яких - телевізори, планшети, телефони, предмети побутової техніки. Також будуть розіграно три подарункових сертифіката на безкоштовне користування послугами водопостачання та водовідведення протягом усього 2016 року і один подарунковий сертифікат на встановлення квартирного 4-тарифного лічильника.

Розіграш відбудеться 16 січня 2016 року. Спостерігати за розіграшем можна буде в прямому ефірі на «7-му каналі» і «Тріолан TV». Подарунки вручать переможцям 29 січня 2016 року.

14 грудня 2015, 12:30 Распечатать статью

все новости

Вгору