1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Роботу студентів оцінюють спеціалісти

На КП «Харківводоканал», в рамках конкурсу бізнес-планів на тему «Підвищення рентабельності підприємства за рахунок реалізації організаційно-економічних механізмів», відбулося слухання робіт студентів, що навчаються на кафедрі економіки підприємств, бізнес-адміністрування та регіонального розвитку ХНУМГ ім. О.М. Бекетова.

Участь у даному конкурсі, організованому Харківським водоканалом, і у ВНЗ, і на підприємстві вважають вдалою можливістю для студентів, які отримують престижну професію економіста, проявити ініціативу, розкрити свій творчий потенціал, застосувати отримані знання, а також заявити про себе як про перспективних фахівців.

Студенти з ентузіазмом представляли своє бачення нововведень на КП «Харківводоканал», які, на їхню думку, дадуть позитивний економічний ефект. Компетентна комісія, що складається з фахівців КП «Харківводоканал» та представників навчального корпусу ХНУМГ, після авторитетного обговорення, у встановлені терміни визначить переможців.

Фотогалерея

11 листопада 2015, 11:02 Распечатать статью

все новости

Вгору