1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Кулиничах запрацюють нові насоси

У селищі Кулиничі фахівці КП «Харківводоканал» проводять роботи з монтажу насосного обладнання фірми FLYGT продуктивністю 220 м³/год. Потужність даного обладнання забезпечить надійну безперебійну роботу системи каналізації. Про це сьогодні, 9 грудня, в ході прес-туру повідомив перший заступник Генерального директора КП «Харківводоканал» - директор з виробництва Олександр Коваленко.

На сьогоднішній день ми провели роботи, що забезпечують відведення побутових стічних вод від багатоквартирної і садибної забудови селища. На черзі - житлові будинки приватного сектора. Згідно із затвердженим проектом, в 2016 році планується будівництво водоводу подачі води на господарські та питні потреби населення і підприємств селища Кулиничі та другої черги самопливного каналізаційного колектора. |Олександр Коваленко, перший заступник генерального директора - директор з виробництва

За його словами, завдяки запущеній в цьому році насосній каналізаційній станції і початку експлуатації встановленого напірного трубопроводу, було припинено скидання неочищених стічних вод сел. Кулиничі у водні об'єкти. Проект реконструкції систем водопостачання та водовідведення сел. Кулиничі реалізується підприємством із метою забезпечення комфорту мешканців та охорони навколишнього природного середовища селища.

Довідка. Селище Кулиничі адміністративно розташоване у Фрунзенському районі м Харкова. З 2013 р. його територія включена в міську межу м. Харкова. Наразі територія становить 249 га. У селищі проживає близько 4 тисяч чоловік. З 01.08.2013 року мережі водопроводу і каналізації селища Кулиничі передані на баланс КП «Харківводоканал». У цьому ж році, за підтримки Харківського міського голови Геннадія Кернеса, розпочато реалізацію проекту комплексної реконструкції водопровідного і каналізаційного господарства селища Кулиничі. Загальна вартість робіт після перерахунку в 2015 р. становить 20 819,60 тис. грн.

Фотогалерея

09 грудня 2015, 17:25 Распечатать статью

все новости

Вгору