1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» готує пілотний проект із впровадження інноваційних технологій

Можливість установки інноваційного обладнання на об'єктах підприємства розглянуто сьогодні, 3 грудня, на засіданні Науково-технічної ради КП «Харківводоканал». Учасникам засідання було представлено сучасне обладнання, розроблене вітчизняним виробником. Воно відповідає високим експлуатаційним вимогам і більш економічне, порівняно із зарубіжними аналогами.

Як зазначив заступник Генерального директора - технічний директор КП «Харківводоканал» Володимир Паболков, представлені дві позиції є найбільш актуальними для підприємства на даний час – установка экораторів для економії водоспоживання і теплових панелей для обігріву каналізаційних та водопровідних насосних станцій, майстерень, котелень та ін.

Фахівці підприємства мають величезний позитивний досвід в напрямку впровадження інноваційних технологій. Ми готові запустити пілотний проект і перевірити дане обладнання в дії, встановивши його на 7 камерах перемикання на Комплексі водопідготовки «Донець», і на реконструйованих теплицях Комплексу біологічної очистки «Диканівський» |Сергій Піліграм, Голова Науково-технічної ради

За словами Володимира Паболкова, відносно низька собівартість, короткий термін окупності, простота в установці і експлуатації і, найважливіше, значний економічний ефект – всі ці фактори говорять за те, щоб почати випробувальний процес пропонованого обладнання.

За словами Голови Науково-технічної ради, Сергія Піліграма, остаточне рішення про співпрацю буде прийнято за результатами випробувань.

Фотогалерея

03 грудня 2015, 09:20 Распечатать статью

все новости

Вгору