1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» застосовує новітні технології при проведенні ремонтних робіт

Спеціалізовані підрозділи КП «Харківводоканал» проводять ремонтно-відновлювальні роботи, застосовуючи сучасні міцні матеріали і безтраншейний метод санації.

Так, біля станції метро «Університет», в самому центрі міста, зараз ведуться роботи по заміні 130 метрів технічно зношеного водоводу. «Старі сталеві водопровідні труби на цій ділянці знаходилися у вкрай зношеному стані, з норицями і корозійними ушкодженнями. Зараз ми встановлюємо нові, поліетиленові. Вони набагато довговічніше і надійніше. Виробник гарантує термін експлуатації мінімум 50 років», - повідомив директор Комплексу «Харківводопостачання» Владлен Волков.

Після закінчення робіт ми проведемо гідравлічне випробування на міцність, а також роботи по промивці і санітарній обробці даної ділянки водоводу. І обов'язково проведемо хімічний і бактеріологічний аналіз води.  |Владлен Волков, директор Комплексу «Харківводопостачання»

За його словами, роботи ускладнені розташуванням ділянки в суспільно-діловому центрі міста. До того ж, в безпосередній близькості - безліч інших підземних комунікацій. До цієї ділянки водопровідної мережі підключені будівлі Держпрому, об'єкти в парку Шевченка, ККЗ «Україна», Дзеркальний струмінь. Тим не менш, фахівці підприємства вишукали можливість не відключати район проведення робіт від водопостачання.

Ремонтно-відновлювальні роботи на даній ділянці планується завершити до 15 грудня.

Фотогалерея

24 листопада 2015, 09:00 Распечатать статью

все новости

Вгору