1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Новим керівником КП «Харківводоканал» призначено Віталія Панова

На зборах трудового колективу Харківського водоканалу офіційно представлений новий Генеральний директор - Віталій Панов.

На заході були присутні перший заступник міського голови Ігор Терехов, заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Андрій Руденко, директор Департаменту комунального господарства Харківської міськради Віктор Кітанін.

Ігор Терехов висловив упевненість у тому, що під керівництвом Віталія Панова, який обіймав раніше посаду заступника Генерального директора КП «Харківводоканал» зі стратегічного розвитку, підприємство буде надавати харків'янам і мешканцям області більш якісну послугу водопостачання та водовідведення.

«Мер міста Геннадій Кернес доручив очолити Харківський водоканал досвідченому керівникові і професіоналу своєї справи. Віталій Панов, безумовно, зуміє зберегти і примножити кращі традиції передового комунального підприємства і разом із його багатотисячним колективом, впроваджуючи прогресивні технології та розробки, продовжить курс розвитку КП «Харківводоканал» з орієнтиром на сучасні вимоги », - зазначив Ігор Терехов.

Віце-мер подякував керівнику КП «Харківводоканал» Івану Корінько за багаторічну плідну працю, високi заслуги та значний особистий внесок у розвиток системи водопровідно-каналізаційного господарства міста. Іван Корінько, чий досвід і знання є безцінним активом, продовжить роботу на підприємстві в якості заступника Генерального директора КП «Харківводоканал».

Віталій Панов висловив подяку Харківському міському голові Геннадію Кернесу за надану довіру і запевнив присутніх у готовності до вирішення будь-яких завдань і проблем, спільно з багатотисячним трудовим колективом підприємства, що має великий потенціал, професіоналізм і працездатність.

Фотогалерея

04 листопада 2015, 10:00 Распечатать статью

все новости

Вгору