1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Відбувся перший особистий прийом Віталія Панова на посаді Генерального директора

14 листопада Віталій Панов провів перший особистий прийом громадян на посади Генерального директора КП «Харківводоканал».

На зустріч із новим керівником Харківського водоканалу записалося 24 особи.

Основні питання, порушені на прийомі, стосувалися штрафних санкцій підприємства за самовільне підключення до водопровідно-каналізаційної мережі, реструктуризації заборгованості з оплати послуги водопостачання та водовідведення, пільг для пільгової категорії споживачів, нарахувань і стану особового рахунку, стану внутрішньобудинкової та внутрішньоквартирної водопровідно-каналізаційної системи, установки приладів обліку води та ін.

Всі порушені питання були детально розглянуті, харків'яни, що звернулися, отримали необхідну інформацію. Деякі питання Генеральний директор вирішив одразу, в рамках зустрічі, а решту взяв під особистий контроль, доручивши присутнім на прийомі керівникам відповідних структурних підрозділів надати абонентам допомогу у вирішенні їхніх проблем.

Фотогалерея

14 листопада 2015, 09:00 Распечатать статью

все новости

Вгору